7 کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی تاپترین
انتشار: دی 30، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

7 کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی تاپترین

7 کتاب آشپزی ایرانی برای تهیه غذاهای اصیل و محلی تاپترین

این غذا ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر، گردوی آسیاب شده، آب انار ترش، نعنا و سبزی محلی است. طعم آن برای همیشه زیر زبانتان خواهد ماند و بسیار لذیذ است؛ حتماً آن را تجربه کنید که طرفدار این غذا خواهید شد. در صورتی که در مرکز شهر بابلسر قرار دارید، بهترین و خوش مسیرترین رستورانی که می توانید در آن غذا میل کنید، رستوران باغچه بابلسر است. در منو این رستوران علاوه بر غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، دریایی و فست فود هم سرو می شود. محیط زیبا، شکیل و دوست داشتنی این رستوران به همراه دیس های تزئین شده آن تا مدت ها در ذهن شما باقی خواهد ماند.

  • خرما پلو، یک غذای مجلسی و فوق العاده لذیذ برای سرو در مهمانی ها نیز است که با مواد مختلفی درست می شود.
  • در این مطلب قصد داریم تا شما را با بهترین رستوران های شیراز آشنا کنیم.
  • طبخ این آش در برخی از استان های یزد گاهی 12 تا 14 ساعت طول می کشد تا برای پذیرایی عزاداران حسینی آماده شود.
  • حال تصور کنید در رستورانی با فضای جذاب و چشم نواز در این منطقه غذا بخورید، این یکی از لذت های وصف نشدنی شما خواهد بود.

این اهمیت تا امروز حفظ شده و گستردن سفره ای رنگین، با وجود کوچک شدن آشپزخانه ها و کم شدن وقت آزاد به دلیل مشکلات اقتصادی و اجتماعی، هنوز هم جزئی از آداب ایرانیان به شمار می آید. در این غذا موادی همچون اسفناج، حبوبات، گندم، پیاز، روغن و ادویه و آرد وجود دارد. اگر از علاقه مندان به انواع آش ها هستید، پیشنهاد ما به شما بوغدا آشی زنجان است. اشکنه هم از آن دسته غذاهایی است که در اکثر شهرهای ایران خورده می شود اما اصالت این غذا به شهر اصفهان برمی گردد. اشکنه از جمله غذاهایی است که در فصول سرد سال بیشتر خورده می شود و ترکیب بسیار ساده و البته سالم و مقوی دارد.

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی (همدان)

این غذا با نان سرو می شود و در دستور اصلی آن از گوشت استفاده نمی شود اما در برخی استان های کشور گوشت گوسفند یا مرغ به آن اضافه می کنند و آن را از این سادگی در می آورند. این غذای خوشمزه کمی شبیه به دمی گوجه کهن و بر پایه ی سیب زمینی، برنج، گوجه و گاهی گوشت است. استامبولی پلو در مدت زمان کوتاهی آماده می شود و مورد پسند همه ی ذائقه های غذایی است. این غذای پرطرفدار انواع مختلفی دارد و مواد اولیه آن ها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه حلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود. در کتاب کارنامه خورش به نگارش نادرمیرزای قاجار از حلیم با نام کهن هریسه نام برده است.

اگر علاقمند به غذای شمالی هستید، این 14 غذای خوشمزه و معروف شمالی را امتحان کنید!

به همین دلیل، کتاب های آشپزی منابع دقیق و قابل استنادی برای آموزش این هنرند. مجموعه کتاب هایی که در این مطلب معرفی می کنیم، علاوه بر کتاب های آشپزی معروف که فقط دستورپخت غذاها را آموزش می دهند، به سراغ کتاب هایی رفته ایم که نگاهی متفاوت به آشپزی دارند. به علاوه، آشپزی را فراتر از یک وعده غذایی می دانند و سعی دارند ریشه انواع فرهنگ های غذایی و تأثیرات آنها را بررسی کنند. بالیق، از آن دست غذاهایی است که در سفرتان به کشور آذربایجان نباید از دستش بدهید. جالب است بدانید که بالیق در زبان ترکی و در لغت به هر نوع ماهی گفته می شود، اما در آذربایجان به طور خاص به یکی از غذاهای مورد علاقه مردم اشاره دارد.

طرز تهیه میرزا قاسمی

جادویی خوشمزه و پر رمز و راز که اصالت آن در طعم خوش غذاهای دوران کودکی تا غذاهای محلی که در سفرهایمان به استان های ایران میل کرده ایم رخنه کرده است. اما برای یادگیری تمام و کمال این هنر ایرانی نیازی به رستوران ندارید؛ خرید کتاب آشپزی ایرانی می تواند در زمانی کوتاه و درست در آشپزخانه این هنر را در وجودتان درون ریزی کند. کباب زردک یا کباب مشتی یک شامی اصیل اصفهانی است که طعمی شیرین و یا ملس دارد.