10 مورد از خوشمزه ترین غذاهای محلی در جنوب كشور بلاگ ایران هتل آنلاین
انتشار: دی 18، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

10 مورد از خوشمزه ترین غذاهای محلی در جنوب كشور بلاگ ایران هتل آنلاین

10 مورد از خوشمزه ترین غذاهای محلی در جنوب كشور بلاگ ایران هتل آنلاین

در طرز پخت این خورشت ایرانی خوشمزه هم از بادمجان و انار به عنوان مواد اصلی استفاده می شود. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزه ٰترین ها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده می شود. خورش ماست اصفهانخورش ماست درواقع خورش نیست و بیشتر به عنوان دسر در میان اصفهانی ها روان دارد. شاید نتوانیم خورش ماست را جزء بهترین غذاهای محلی ایرانی بدانیم؛ اما پیشنهاد می کنیم در سفر به اصفهان حتما طعم آن را مزه کنید.

  • آب این غذا به عنوان پیش غذا همراه با نان تلیت (ترید) شده مصرف می شود.
  • هم زدن مداوم سوپ بلغور را فراموش نکنید؛ زیرا بلغور به سرعت ته می گیرد.
  • پخت ته چین بسته به ضخامت آن یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان می برد.
  • طبق گفته اهالی فرزندان امام موسی کاظم در این زیارتگاه دفن شده اند.
  • اگر به زبان گوساله علاقه ندارید، انتخاب انواع دیگری از گوشت برای طبخ این غذا مانعی ندارد و روی طعمش اثر نمی گذارد.

برای طبخ این خوراک از کدوحلوایی استفاده می شود و مردم کرمانشاه این خوراک را اغلب در روزهای سرد پاییز و زمستان درست می کنند. برخی از مردم کرمانشاه خوراک کدوحلوایی را به عنوان دسر برای مهمانان خود سرو می کنند. اگر تا به حال سیب پلو را امتحان نکرده باشید، احتمالا گمان میکنید از میوه سیب برای پختن آن استفاده می شود.

فهرستی از غذاهای محلی استان کرمانشاه

ترشی آبغوره و تندی سیر، طعمی بسیار خاص به ناز خاتون بخشیده است. شاید بتوان گفت جز کبابی کردن بادمجان ها برای آماده کردن این غذا دردسری نخواهید داشت. پس از صید این صدف مروارید ساز بخش گوشتی و قابل خوردن آن جدا شذه و با ادویه و پیازداغ طبخ می شود. شما می توانید از غذای متفاوت را با برنج یا نان نوش جان کنید.

طرز تهیه یتیمچه

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه به اسفناج، عدس، سیر، پیاز و زیره نیاز دارید. این غذا در واقع نوعی آش معروف و محبوب در استان مازندران است که بیشتر برای افرادی که به فقر آهن و تیروئید مبتلا هستند، پخته می شود. در روش دوم نیز، پس از ذبح گوسفند شکم آن را خالی و تمیز می کنند و آن را دوخته و سپس مانند روش قبلی طعم دار کرده و درسته درون تنور قرار می دهند تا پخته شود.

بهترین فیلم های میا گاث (Mia Goth)

پوشش سنتی مردان روستا شلوار گشاد و دراز سیاه رنگ و لباس زنان پیراهنی بلند گلدار و رنگارنگ با چارقدهای سفیدرنگ است که ساکنین همیشه بر تن می کنند. سورانه یکی از بورانی های خوشمزه کرمانشاهی است که در فصل بهار پخته می شود. سورانه نام یکی از گیاه های خودرو است که در شهر کرمانشاه به وفور پیدا می شود. برای پختن آش سورانه باید ابتدا برگ های سورانه را از هم جدا کنید، خوب بشورید و سپس ریز کنید. برای تهیه آش روزه علاوه بر ترکیباتی که گفتیم به چغندر و سبزیجاتی مانند شوید، جعفری، تره و اسفناج احتیاج دارید. ابتدا باید از روز قبل حبوبات را خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.