۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون
انتشار: بهمن 07، 1399
بروزرسانی: 15 آذر 1404

۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون

۸ غذای محلی کرمانشاه که حتما باید امتحان کنید سفرزون

بدون شک یکی از زیباترین، شیک ترین و باکیفیت ترین رستوران های سنتی تهران، رستوران مس توران است. در اینجا همه چیز رنگ و لعاب دیگری دارد؛ فضا، غذاها، موسیقی، حتی حس وحالی که در این فضا جاری است. خانه ویلایی مس توران دارای اتاق هایی با فضای بسیار دلنشین و سنتی است که اشیا تزئینی خاص و جالبی که در گوشه وکنار رستوران به چشم می خورند، فضای آن را بسیار جذاب تر کرده اند. در کنار فضای بسیار دوست داشتنی رستوران مس توران، موسیقی سنتی آن نیز حال و هوایی ویژه به این محیط بخشیده است.

  • انواع خورشت های ایرانی از بهترین های لیست غذاهای ایرانی هستند.
  • سامانه بازارگاه کامل ترین امکانات را در زمینه خرید بلیط اتوبوس، اجاره سرویس دربستی و ارسال بار اینترنتی در اختیار شما می گذارد.
  • همان طور که از نام آش مشخص است آن را با سبزیجات تازه و معطر می پزند، سبزیجاتی مثل تره، شوید، ترخون از مواد اولیه و اصلی تشکیل دهنده این نوع آش هستند.
  • این غذا نام خود را از ماهیتابه سنتی گرجی، یعنی تاپا گرفته است.
  • فلافل جنوب با سس های تند و ترکیبات خاطره انگیز آن نیازی به معرفی ندارد اما برای افراد که گیاه خوار هستند و به دنبال لیستی از غذاهای گیاهی کیش هستد، یادآوری فلافل بسیار مهم تلقی می شود.

ران یا سینه مرغ، برنج، زرشک، شکر، کره، پیاز و ادویه جات مواد اولیه اصلی این غذا را تشکیل می دهند. بسته به سلیقه مصرف کننده بعضی افراد در کنار این غذا از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده می کنند. برنج یک عنصر اصلی از هر وعده غذایی ایرانی است و در زیباترین انواع وعده های غذایی در ایران برنج پیدا می شود. آماده سازی برنج در واقع یک هنر غذا در ایران است و در مقایسه با دیگر کشورها بسیار متنوع است. تنوع این هنر غذایی ایران شامل خیساندن، آب کش کردن، جوشیدن، دم کشیدن، پخت و پز با مواد اولیه متنوع مثل اضافه کردن زعفران، انواع گیاهان، ادویه ها و گوشت است.

غذاهای محلی ایلام

جالب است بدانید که اهالی قم به دلیل شوری آب این شهر و خاصیت کلم قمری در دفع املاح مضر از کلیه های بدن در بیشتر غذاهای خود از این ماده غذایی استفاده می کنند. آبگوشت قنبید با ترکیب نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، قنبید، لیمو عمانی، گوجه فرنگی، گوشت، پیاز، نمک و زردچوبه طبخ شده و با سبزی خوردن، پیاز، ماست یا انواع ترشی سرو می شود. نحوه طبخ سنتی این آبگوشت در فهرست میراث ناملموس استان قم به ثبت رسیده است. چرتمه، یکی از خورش های محلی استان سمنان است که با استفاده از اعضای درونی بدن گوسفند از جمله دنبه و جگر سیاه پخته می شود.

آبگوشت دیزی سنگی تبریز یا شوربا

این غذای اصیل تهرانی در قحطی کشور ایران به هنگام زمان جنگ جهانی اول زیاد مصرف می شد. خوردن ترشی در کنار این غذای سنتی ایران که با لپه باقالا (باقالی زرد) تهیه می شود بسیار دل چسب است. به این دلیل که اگر شیره برنج آبکش نشود، خاصیت آن چند برابر می شود. این غذا، از غذاهای سنتی و دریایی شمال ایران است که در مناطق مختلف آن به شیوه های متفاوتی طبخ می شود. به عنوان مثال، در غرب گیلان، دیبیجا را با برگ سیر و دانه انار تهیه می کنند، در حالی که در شرق گیلان، اشپل را با نمک و فلفل سیاه تفت داده و به آن آب نارنج اضافه می کنند. از مواد اصلی که در تهیه این غذا استفاده می شود، اشپل (خاویار)، روده ماهی سفید و برگ سیر است.

کله گنجشکی، یک غذای محلی تهران

از دیگر مواد تشکیل دهنده هزاری می توان به پیاز، برنج، گرد لیمو و ادویه جات اشاره کرد. آبگوشت منتجنه در کرمان به دلیل عدم استفاده از رب گوجه فرنگی، سبز رنگ است و بهتر است که آن را در دیگ مسی درست کنید. در ادامه طرز تهیه آبگوشت منتجنه را در مجموعه غذاهای محلی کجارو بخوانید. هویج پلو، یکی از غذاهای محبوب شیرازی ها است که برخی افراد، آن را با خورش هویج منطقه آذربایجان اشتباه می گیرند. هویج پلوی شیرازی با هویج، شکر، گوشت چرخ کرده (مرغ یا کوفته قلقلی)، برنج، زعفران، پیاز، دارچین و نمک درست می شود و طعمی شیرین دارد. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت خورشتی، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل را در غذا بریزید و روی شعله متوسط هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.