بروزرسانی: 15 آذر 1404
پرطرفدارترین غذاهای ایرانی غذاهای سنتی ایرانی نام غذاهای پرطرفدار ایرانی
پرطرفدارترین غذاهای ایرانی غذاهای سنتی ایرانی نام غذاهای پرطرفدار ایرانی
می توانید برای وعده ناهار یا شام هر کدام از این غذاها را بپزید و در کنار خانواده از خوردن آنها لذت ببرید. پارس، نام یک رستوران ایرانی در ایروان است که اکثر غذاهای ایرانی را در منوی خود جای داده است. در این رستوران می توانید انواع و اقسام کباب ها را سفارش دهید و اگر هم از غذاهای کبابی خسته شده اید، خورشت های موجود در منو بهترین گزینه برای شما هستند. اگر تمایل داشتید، در کنار غذایتان ماست و خیار، سالاد شیرازی، زیتون پرورده یا مواردی دیگر سفارش دهید و سفره ای ایرانی تدارک ببینید. در لیست محبوب ترین غذا ایرانی، قطعا گزینه باقالی پلو با ماهیچه به چشم خواهد خورد. به دلیل استفاده از ماهیچه و گوشت گوسفندی که باید زیاد طبخ شود.
- اگر به دنبال یک پیش غذا یا میان وعده خوشمزه هستید و یا می خواهید غذای سبکی بخورید بورانی بادمجان شمالی ها را فراموش نکنید.
- این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل تهیه می شود و طعم آن تا مدت ها در ذهن تان می ماند.
- با مهاجرت این خانواده ی ایرانی به کشور کانادا و شهر تورنتو، ایده ی تاسیس رستوران شمال نه تنها برای ایرانیان ساکن کانادا بلکه برای تمامی علاقمندان به غذاهای ایرانی از فرهنگ های مختلف پدید آمد.
- شاید این اتفاق برایتان افتاده باشد زمانی که مهمان خارجی داشته باشید و بخواهید که بهترین غذای ایرانی را برای مهمانتان سرو کنید.
- به همین دلیل برخی ترجیح می دهند نان مصرفی خود را نان خانگی قرار دهند.
برای درست کردن این ترشی باید لیمو های تازه را به صورت نگینی خرد کرده و بعد آب لیمو، نمک و آب را به آن اضافه کنیم. برخی از دیگر دستور های تهیه این ترشی وجود دارد که به آن مقداری از ادویه های سنتی مراکش هم اضافه می کنند. در کشور آلمانی این ترشی را با گوشت سرخ شده یا سیب زمینی سرو می کنند.
۷. گولاش؛ غذای ملی مجارستان
بیسارا یا بیصاره، یک خوراک مقوی و غلیظ است که با باقالی های خشک در پاتیل های بزرگ دکه های غذای خیابانی مراکش، پخته شده و با مقدار زیادی نان، روغن زیتون و زیره سبز سرو می شود. بانی چو، یک اصطلاح آفریقای جنوبی-هندی برای کلمه «غذای گجراتی» است و متشکل از یک کاری غلیظ هندی است که در یک قرص نان توخالی سرو می شود. عطر ادویه های این غذا که با تکه گوشت های ترد و طعم دار ترکیب شده، هر فردی را به چشیدن وسوسه می کند. هر قومیتی یک غذا به عنوان دفاعیه فرهنگی در سفره خود گسترده و آن را به عنوان اصالت خود معرفی می کند. از خوراکی هایی که با ترکیبات فراوری های گوشتی طبخ می شوند گرفته تا خوراکی های ساده ای که طیف وسیعی از ایرانیان، بدون محدودیت آن را می شناسند.
خريد پلوپز پارس خزر مدل RC181TSP Candoj
این پیش غذا از ساده ترین فینگر فود هایی است که شما می توانید در کمتر از 15 دقیقه آن را تهیه کنید. مکتب بزرگ آشپزی ایرانی از ویژگی های خارق العاده ای برخوردار است که در طی قرن های متمادی به تکامل بالایی مانند امروز رسیده است. نویسنده در این کتاب کوشیده است که در فهرستش غذاهای متفاوتی از سراسر ایران قرار دهد. این کتاب که دایره المعارف آشپزی ایرانی نام گرفته تجربه ۳۷ سال سفر های متعدد ساناز مینایی به نقاط مختلف ایران است. مملو از غذاهای مورد علاقه امتحان شده و واقعی است و از آن زمان توسط نوه نویسنده با تکنیک های آشپزی جدید، غذاهای اضافی و فصلی تازه در مورد آشپزی ساده به روز شده است. این کتاب توسط یک نویسنده مواد غذایی “نیویورک تایمز” در دهه ۱۹۹۰، نوشته شده است.
انواع پیراشکی و سمبوسه
از طرفی گربه ها ممکنه از اینکه هرروز باید یه غذای ثابت رو بخورن خسته بشن و خب، حق هم دارن. به همین دلیل تنوع در غذای گربه باعث میشه حوصله ش سر نره و همیشه واسه غذا هیجان داشته باشه. در ادامه تغذیه خاص گربه ها در دوران بارداری، شیردهی، پس از عقیم سازی، غذاهای مفید برای گربه و ….