معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم
انتشار: مهر 11، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

معرفی 40 تا از بهترین رستوران های شیراز خوشمزه ترین غذای شیراز را کجا بخوریم؟- اسنپ روم

ترش ترشو یک آش لذیذ مازنی است که با جعفری، گشنیز، تره، سیر، پیاز، رب انار ترش، دانه های انار، برنج، کدو حلوایی، سیب زمینی و چغندر پخته می شود. در این غذا کربوهیدرات و مواد مغذی دیگر به خوبی با یکدیگر ترکیب شده اند و به دلیل داشتن انار و رب انار هضم خیلی راحتی دارد. ناردون به معنای دانه انار است و خورشت ناردونی یکی از غذاهای لذیذ شهرها و روستاهای مازندران است که با دانه های انار، مرغ ،رب انار و سیر تهیه می شود.

  • این معماری و فضای زیبا را بگذارید در کنار نوای خوش موسیقی سنتی ایرانی و بعد هم طعم خوش غذای ایرانی.
  • «خورش شش انداز» یا «خورش شیش انداز» از انواع غذاهای ایرانی بدون گوشت است.
  • در معرفی انواع غذاهای محلی آذربایجانی دویماج جایگاه بسیار ویژه ای دارد و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
  • پس توصیه می کنیم در سفر بعدی خود با اجاره ویلا و سوئیت در اصفهان، چند روزی را مهمان این شهر باشید تا علاوه بر بازدید از جاهای دیدنی آن، فرصت کافی برای خوردن غذاهای متنوع را هم داشته باشید.
  • برای تهیه این غذا، کلم قمری را خرد کرده و با پیاز تفت می دهند.
  • تباهگ یک غذای سنتی و قدیمی چابهار\xa0است که در مرحله نخست گوشت را نمک دود می کنند.

اقوام مختلفی در خوزستان ساکن هستند که هر کدام آداب و رسوم و غذاهای خاص خود را دارند. اگر بخواهیم کلیه غذاهای محلی خوزستان را نام ببریم، باید چندین مقاله را به این موضوع اختصاص دهیم؛ در نتیجه به معرفی چند مورد از این غذاهای خوشمزه و متنوع بسنده می کنیم. وقتی صحبت از غذاهای محلی تبریز باشد، اولین گزینه ای که به ذهن خطور می کند، کوفته تبریزی است؛ اما غذاهای محلی این شهر فقط به کوفته خلاصه نمی شوند و بسیار رنگارنگ و جذاب هستند.

۴. غذاهای محلی استان مرکزی

غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را می توانید به راحتی در منوهای رستوران ها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم می توانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس داده اند و با ذائقه ایرانی ها کاملا سازگاری دارند. کشک تفت خورده در روغن و زرد چوبه را در مقداری آب جوش حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید؛ پس از به جوش آمدن نعناع را به ترکیب بالا اضافه کنید. برای کاله جوش زنجان سیب زمینی نگینی و گوجه خرد شده را به ترکیب کشک و نعناع اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بپزد تا کله جوش آماده خوردن شود.

اینجا کلیک کنید: طرز تهیه حلوا ارده

شفته بادمجان یکی دیگر از غذاهای خوش آب ورنگ محلی کاشان است که مواد اصلی آن را بادمجان تازه تشکیل می دهد. یکی از معروف ترین انواع غذای گیاهی ایرانی، غذای شمالی میرزا قاسمی است. این غذا به قدری در میان تمام ایرانیان محبوب است که می تواند بهترین غذای گیاهی ایرانی شمرده شود. برای تهیه غذای گیاهی ایرانی خوشمزه میرزا قاسمی لازم است که بادمجان کبابی له شده را با استفاده از سیر و گوجه فرنگی خرد شده تفت بدهید. پس از مدتی گوجه فرنگی و سیر وارد بافت بادمجان ها خواهند شد و با هم مخلوط می شوند.

اگر به غذاهایی با طعم ملس علاقه دارید چشیدن این غذای لذیذ را از دست ندهید. کوفته ی دیگری که متفاوت بوده و خوشمزه تر است، کوفته معروف گشنیز است که آن را از گشنیز، تخم مرغ، گوشت چرخ کرده، برنج و گوجه فرنگی درست می کنند. این کوفته، به خاطر گشنیزی که در آن به کار رفته، طعم خاصی دارد که باید حتماً آن را تجربه کنید. این آش را شیرازی ها با گوشت چرخ کرده، لپه، سبزی، پیاز، برنج و ادویه درست می کنند.