فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره
انتشار: بهمن 23، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

فوت و فن تهیه خورشت فسنجون اصیل مرحله به مرحله دونفره

قاعدتاً به دستور پخت انواع فسنجان نمی توانیم هم زمان اشاره کنیم. لذا در این مطلب به طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ می پردازیم. برای طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت و حتی گوشت چرخ کرده دستورالعمل های جداگانه در مقالاتی دیگر تهیه شده است. مرغ ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را روی مواد بریزید.

  • گردو را برای تهیه این غذا باید چندین بار چرخ کنید تا نرم شود و بهتر است کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.
  • مازندرانی ها هم خورشت فسنجون را با اضافه کردن کمی شکر به صورت ملس آماده می کنند.
  • پس از اینکه رب انار را اضافه کردید ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا رب انار هم سرخ شود.
  • سپس داخل یک تابه ریخته و کمی روغن بریزید و گردو ها را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و بوی خامی گردو گرفته شود.

برای تهیه سایر خورشت های مجلسی می توانید مقالاتی چون طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را مطالعه نمایید. و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به فسنجون اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند. ۲- مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

گوشت مناسب خورش فسنجان

در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم. برای پخت خورش فسنجان رشتی می توانید ابتدا مواد خورش را در زودپز بریزید و برای ۴۵ دقیقه خورش را در زودپز بپزید. سپس خورش فسنجان را برای چند ساعت نیز روی گاز قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد و آماده شود. برای تهیه فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، رب انار، مغز گردو و رب گوجه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید.

مرحله اول؛ پختن و تفت دادن مرغ برای فسنجون

البته به کوچیکی و بزرگی قابلمه و میزان موادتون هم بستگی داره. ولی به طور کلی این خورشت باید این پروسه رو طی کنه تا درست به روغن بیوفته و طعم واقعیش نمایان بشه. همچنین اگه اهل فسنجون شیرین هستین حدود 2-3 قاشق شکر هم به این خورشت اضافه کنید.

طرز تهیه پخت خوراک های دم گاو

پس از اینکه یک سمت مرغ ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه مرغ ها را به طور کامل سرخ کردید آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید. برای فسنجان رشتی نذری برای ۱۰۰ نفر مقدار این مواد را در عدد ۲۵ ضرب کنید، مقدار برنج هم ۱۵ الی ۱۷ کیلوگرم باشد. اگر می خواهید فسنجان رشتی برای ۲۰ نفر درست کنید مقدار این مواد را ۵ برابر کنید. ستاره | سرویس آشپزی – طرز تهیه خورشت فسنجان در شهرهای مختلف ایران متفاوت است.