غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار
انتشار: دی 18، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار

غذاهای محلی چابهار، لیست غذاهای محلی چابهار

در ادامه پوره گوجه فرنگی را به آن ها بیفزایید و اجازه دهید تا این مخلوط روی حرارت ملایم گاز با هم بپزند و آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. شهرهای شمالی ایران از جمله مازندران به غیر از جاذبه های منحصربه فرد، غذاهای بسیار خوشمزه ای دارند که فرهنگ این منطقه را به خوبی نشان می دهند. غذاهای مازندرانی شامل دنیایی از غذاهای سالم و خوشمزه می شوند که حتی افراد بیمار مثل کسانی که مبتلا به دیابت و فشار خون هستند، می توانند این غذاها را با خیال راحت میل کنند. آش گوشت، یکی از غذاهای مجلسی شهرستان خرم آباد در استان لرستان است که معمولا برای عروسی ها و اعیاد طبخ می شود. این غذا برخلاف نام آن، یک آش نیست؛ بلکه یک مدل چلو گوشت است که به آن زیربرنجی نیز می گویند.

  • در واقع ورکوآز نوعی سبزی خودرو با طبیعتی گرم و مرطوب است که در دشت ها و کوه های اطراف بروجرد رشد می کند.
  • سالهاست که شیرینی های محلی در کنار چای یکی از خوراک های وعده های عصرانه ما ایرانیان محسوب می شود.
  • برای تهیه این آش به اصلی ترین ترکیب آن یعنی گندم شیر نیاز دارید.
  • برای خوشمزه تر شدن این نان از کنجد یا خشخاش نیز استفاده می کنند.
  • لست سکند در سال 89 با هدف ارائه خدمات متفاوت و با کیفیت به شما عزیزان در صنعت گردشگری تاسیس شده است.

مواد تشکیل دهنده پلو زعفرانی چابهار، مرغ، زعفران، برنج، زیره، میخک، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر و ادویه است. کارناوال می خواهد شما را به گشتی خوشمزه ببرد و غذاهای محلی مازندران را به شما معرفی کند. تنوع غذاهای محلی مازندران، این استان  را به یکی از بهترین مقاصد شکم گردی در ایران تبدیل می کند. پس همراه مان باشید تا به دنیای خوشمزه ترین غذاهای شمالی و بهترین غذاهای سنتی مازندران قدم بگذاریم و ببینیم شکم گردی در این دیار چگونه است. به پلو از آن غذاهای محبوب و خوشمزه ای است که سراغ آن را از هر رستورانی که بگیرید به راحتی پیدا خواهید کرد.

جاهای دیدنی كيش در شب؛ اوج هیجان و لذت

خانه سنتی پرهامی از بناهای تاریخی و زیبای شیراز است که در بافت تاریخی این شهر قرار دارد و مهمانان را به خاطرات خوش روزگار کودکی دعوت می کند. معماری چشم نواز این خانه که قدمت آن به حدود دو قرن می رسد، همه گردشگران را به ذوق می آورد. رستوران صوفی شیراز در سال ۱۳۶۱ خورشیدی در فضایی به سبک معماری عصر قاجار تاسیس شد و در سال ۱۳۸۳، دکوراسیون این رستوران به سبک زندیه تغییر کرد.

۵-میرزا قاسمی شمالی

در گذشته دزفولی ها در شب های تابستان هر شب آبگوشت می خوردند و پس از پخت نان تنور را خاموش نمی کردند و دیگ آبگوشت را در آن می گذاشتند تا به آرامی بپزد و برای شام آماده شود. حمیس باقلا یکی از غذاهای قدیمی و بهاری دزفول است که با باقلای تازه و سبز ، پیاز، آب نارنج و روغن حیوانی تهیه می شود. شامی خرم آباد تفاوتی با شامی های معمول ندارد فقط آن برای تهیه سس شامی از رب انار، سبزی های معطر و مغز گردو استفاده می شود.

تفاوت اناربیج با فسنجان در استفاده از آب انبار و سبزی است؛ وگرنه به لحاظ اینکه باید حسابی جابیفتد و غلیظ باشد، درست به مانند فسنجان خواستنی است. دست روی دل سرآشپزان قدیمی و اصیل که بگذارید، هر یک حکایت شنیدنی از درست کردن و فوت وفن کوفته تبریزی دارند. کوفته خوشمزه ای که از تبریز آغاز شد و توانست سراسر دنیا را تحت تأثیر قرار دهد.