بروزرسانی: 15 آذر 1404
غذاهای محلی مازندران ، ترکیب بی نظیر عطر، رنگ و طعم سفرزون
غذاهای محلی مازندران ، ترکیب بی نظیر عطر، رنگ و طعم سفرزون
حتما شما هم شنیده اید که استان گیلان تنوع غذایی بالایی دارد. صبحانه های استان گیلان همچون دیگر وعده های اصلی در این استان بسیار متنوع و خوشمزه هستند. از پنیرهای لذیذ و خوش طعم این استان برای صبحانه نیز نباید غافل شد. ترکیب لذیذ «پنیر برشته» یکی از انواع صبحانه گرم سنتی ایرانی در رشت است که شاید بتوان به آن لقب خوشمزه ترین صبحانه محلی گیلان را داد. این صبحانه سنتی و معروف گیلانی از ترکیب پنیر، تخم مرغ، کره و شوید خشک یا تازه درست می شود. جالب است بدانید اهالی استان گیلان این غذا را در وعده ناهار همراه با برنج هم میل می کنند.
- خدمات سرویس دهی حتی در روز های شلوغ سال هم به بهترین شکل ارائه می شود تا غذا ها همیشه داغ به دست مشتری برسند.
- بدون شک، غذا خوردن در یک عمارت تاریخی می تواند یکی از بهترین تجربه های سفر مسافران به شیراز باشد.
- سپس یک تمبر هندی به برنج اضافه کنید و در نهایت آن ها را از صافی رد کنید.
- ترکیب باورنکردنی عطر دارچین و هل، با بوی خرمای کرمان، شما را به حال و هوای نخل های کرمان خواهد برد.
افراد محلی چابهار به دلیل اینکه این غذا، یک غذای مقوی است و ارزش غذایی بالایی دارد، آن را بیش تر در روزهای سرد سال و زمستان طبخ می کنند که طبع گرم و مفیدی دارد. اما شما هر زمان که به این شهر سفر کنید، می توانید در اکثر رستوران های محلی و کوچک و بزرگ این غذا را در لیست منوی آنجا ببینید. این دانه کوچک با دستورپخت جنوبی تبدیل به یکی از بهترین غذاهای سنتی کیش می شود که برای گیاه خواران نیز مناسب است.
غذاهای عجیب و کمتر شناخته شده ی ایرانی
رستوران هفت خوان از جمله رستوران های بسیار مشهور و محبوب شیراز به شمار می رود که چنانچه از نامش بر می آید، هفت «خوان» دارد. خانه ای سنتی با حوض کوچک فیروزه ای در وسط حیاط، درختان سبز و عطر بهارنارنج، سنگ فرش های قدیمی، نمای آجری و پنجره های بلند که نوای دلنشین پرندگان را از هر گوشه حیاط می توان شنید. این خانه که به یکی از جاذبه های گردشگری شیراز نیز بدل شده است، شامل یک رستوران و ۶ واحد اقامتی می شود. به اندازه یک هلو از مواد بر می دارند و پس از باز کردن در دست، کشمش، گردو و آلو بخارا بدون هسته را در میان آن می گذارند و به شکل کوفته شکل می دهند.
لیست خوشمزه ترین غذاهای محلی زنجان
اگر می خواهید برای تجربه اول از خوردن غذاهای این رستوران لذت ببرید، کباب سوری و کباب لبنانی می تواند گزینه خوبی باشد. در الحریرا ساعات هم صحبتی و صرف غذای خود را به شنیدن موسیقی های اصیل و زیبای عربی و سنتی گره بزنید و لذت دو چندانی از بودن در این رستوران ببرید. منوی این رستوران بسیار متنوع است و در بخش های پیش غذا، سالاد، غذای فرنگی، منوی عربی و غذای دریایی به مشتریان ارائه می شود. برای مردمان آذربایجان، غذا عنصر مهمی در زندگی روزمره محسوب می شود و عمیقا در تاریخ، سنت ها و ارزش های این سرزمین ریشه دارد.
با توجه به منابع خوب پروتئین و فیبری که در یخنی بادمجان وجود دارد، این غذا برای کودکان و خانم های باردار مناسب است. قمی ها برای درست کردن این آبگوشت از گوشت، لوبیا چیتی، عدس، بادمجان، به، پیاز، آب انار، نمک و ادویه استفاده می کنند. فرهنگ غذایی هر استان ریشه در آداب و رسوم و شرایط اقلیمی آن دارد. استان قم، که یکی از استان های کویری و مرکزی ایران است، غذاهای سنتی زیادی دارد. در فهرست غذایی این استان تنوع زیادی در پخت انواع آبگوشت دیده می شود. به غیر از آبگوشت در این استان غذاهای سنتی زیادی وجود داشته که به مرور زمان فراموش شده اند یا کمتر در سفره ها دیده می شوند.