بروزرسانی: 15 آذر 1404
غذاهای محلی قشم ؛ لیست کامل غذاهای اصیل قشم
غذاهای محلی قشم ؛ لیست کامل غذاهای اصیل قشم
حتی شما می توانید با موادی مانند توت خشک، خرما، گردو و سبزیجات خشک این نان محلی را به صورت مغزدار درست کنید. یکی دیگر از خورشت های معروف کردستان که با گیاه خوش عطر کوستان پخته می شود خورشت گیلاخه است که برای درست کردن این خورشت خوشمزه و مفید از گیاه گیلاخه استفاده می کنند. گیلاخه گیاهی است که منبع غنی فیبر به شمار می رود و بسیار برای بدن مفید است. همیشه خوردن یک غذای خوب می تواند هر شرایطی را به یک خاطره خوب تبدیل کند. فست فودهای خوش آب و رنگ و فودکورت های تهران شاید برخی اوقات وسوسه انگیز به نظر برسند اما در نهایت بیشتر ما ترجیح می دهیم غذای خود را در فضای سنتی و اصیل رستوران های ایرانی میل کنیم.
- از جمله رستوران های بسیار خوب و با کیفیت تهران می توان به ستارگان شاندیز در فرمانیه، هستوران در الهیه، رستوران مسلم در بازار بزرگ تهران و …..
- مواد اصلی برای درست کردن شیرینی برساق آرد گندم، تخم مرغ، شکر، شیر، روغن و رازیانه است.
- سیب زمینی های سرخ شده را از تابه بیرون بیاورید و روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.
این استان دوست داشتنی با مردم خونگرم و باصفایی که دارد حدود 220 نوع غذای محلی دارد. در کنار آب وهوای با صفای گیلان که باعث شده انواع صیفی جات و برنج در بهترین کیفیت رشد کند، مرغ ترش و اناربیج، باقلاقاتق، میرزا قاسمی و زیتون پرورده توانسته نام گیلان را جهانی کند. این پایتخت خلاق غذا، با سیر و بادمجان، در کنار طعم دهنده هایی همچون آب انار و دلال و سبزی های محلی جوری با شما بازی می کند که دلتان نمی خواهد هیچ نوع غذای دیگری را بخورید. با رهی نو همراه شوید تا سری به خطه سرسبز گیلان بزنیم و عطر و طعم غذاهای خوشمزه گیلان را بچشیم.
سفر به تهران
آنچه که طعم این کوفته را خاص می کند این است که در تهیه آن از روغن کرمانشاهی که عطر و بوی فوق العاده ای دارد، استفاده می کنند. همدان، همچنین به عنوان دیار ترشی شناخته می شود و وجود ترشی بر سر سفره های میهمانی، ضروری است؛ به طوری که همدانی ها نبود ترشی و مخلفات بر سر سفره را نوعی بی احترامی به مهمان می دانند. آبگوشت بزباش، آبگوشت کلم قمری، آش کاچی، کباب سرداشی و آبگوشت یخنی، پنج غذای محلی استان همدان هستند که برای ثبت ملی معرفی شده اند. شما می توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان همدان و طرز تهیه آن ها آشنا شوید. گوشت استفاده شده در خورش خلال، گوشت گوسفند یا گوساله است؛ اما در برخی از طرز تهیه ها از گوشت سفید مانند گوشت مرغ یا بوقلمون نیز برای تهیه این خورش استفاده می شود. یکی از مهم ترین مواد اولیه خورش خلال بادام کرمانشاهی، روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی است که طعم و عطر بی نظیری به این غذا هدیه می کند.
آسان ترین روش تهیه نان های ایرانی با سفارش آنلاین!
این کوفته ی خوشمزه با نام آش کوفته شیرازی هم مشهور است و برای تهیه آن از موادی مانند گوشت، برنج، نخود پیاز و سبزی استفاده می شود. مواد داخلی کوفته سبزی شیرازی هم شامل کشمش، آلو، گردو و پیازداغ است که طعم این غذای جذاب را کامل می کند. امکان ندارد شمالی باشید و نام غذای بیج بیج به گوشتان نخورده باشد.
ظاهر بریانی تقریباً همان همبرگری است که همه ما طعم آن را چشیده ایم اما طعم لذیذ بریانی کجا و همبرگر کجا. موقع سرو این غذا در کنار کباب آن مقداری جگر سفید چرخ شده و ریحان، پیاز، خلال بادام نیز سرو می گردد تا همراه با نان داغ سنگک نوش جان کنید. هیچ چیز به اندازه یک لیوان دوغ خنک محلی در کنار این غذا لذت بخش نیست. پختن آش شاید به فصل ربطی نداشته باشد، اما تبریزی ها اکثراً این آش را در فصل زمستان می پزند. اما چرا؟ آش اوماج به خاطر فواید زیادی که برای جلوگیری از سرماخوردگی دارد، معمولا در فصل های سرد سال پخته می شود. انگار مادرها این آش را می پزند تا اعضای خانواده را در مقابل سرماخوردگی دوپینگ کنند!