بروزرسانی: 15 آذر 1404
شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران
شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران
سپس ماهی قباد با پیاز، ادویه و کشمش سرخ می کنند سپس در مرحله اخر ماهی رو به برنج اضافه می کنند. قلیه ماهی یک غذای جنوبی است که بسیار هم پرطرفدار و خوشمزه است که در استان های بوشهر، خوزستان، هرمزگان و جنوب بلوچستان درست می شود. تاریخچه این خورشت به صورت دقیق مشخص نیست و ما نمی دانیم اولین بار چه کسانی این غذا را پخت کرده اند؛ اما در کل این نظریه که قلیه ماهی متعلق به جنوب است از عمومیت بیشتری برخوردار است. البته در شمال کشور هم این غذا درست می شود ولی تفاوت هایی میان شیوه پخت شمالی و جنوبی آن وجود دارد.
- چه از علاقه مندان به هنر آشپزی باشیم و چه آشپزی را صرفا جهت رفع نیاز انجام دهیم، در هر صورت به آموزش اصولی و دقیق این هنر نیازمندیم.
- مواد لازم برای درست کردن قاتلاما آرد، تخم مرغ، روغن، شکر و پودر قند برای تزئین است.
- پس از این که آب برنج کشیده شد اجازه می دیهیم با حرارت ملایم دم بکشد، برای طعم بهتر والک پلو می توانید مقداری سیر به آن اضافه کنید.
- غذاهایی با طعم بی نظیر غذاهای سنتی کرمانشاه را در هر کجایی پیدا نخواهید کرد.
- این غذا خاصیت های گوناگونی در خود دارد که مصرف آن می تواند کمک خوبی برای بهبود سلامتی شما باشد.
- اگر می خواهید تجربه نوش جان کردن یک غذای خوشمزه در جاده ای ساحلی را امتحان کنید، یک راست به سراغ رستوران سنتی یاقوت بروید.
در واقع قایرمه کنگر سوخاری است که در میان اهالی شهر بسیار پر طرفدار است. در تهیه ی این غذا کنگر های خرد شده را در سسی غلیظ که از تخم مرغ، زعفران دم کرده، کره، آرد و آب تشکیل شده است می غلتانند و سپس آنها را سرخ می کنند. اکنون می خواهیم در این مقاله شما را با محبوب ترین غذاهای محلی و خوشمزه شهر مریوان استان کردستان آشنا کنیم.
خورشت کرفس
در مناطق استوایی از خرما در ترکیب خمیر نان استفاده می گردد و در مناطق گرمسیری نیز برخی گیاهان برای تهیه انواع نان محلی کاربرد دارند. نان فطیر، نان محلی شهر اراک، آستارا و ملایر بوده که برای طبخ آن از خمیر مایه استفاده نمی شود. بافت نان فطیر به شکل سفت است و از ترکیب آرد، تخم مرغ و شکر تهیه می شود.
کباب دوش و ترش از شهر غذا
کافیه اون رو همراه با شیر، کمی نمک، شکر و دارچین داخل شیر جوش بریزید و بگذارید جوش بیاد و 2-3 دقیقه حرارت ببینه. البته طرز تهیه اوتمیل و نکاتش رو قبلاً به طور کامل برای شما عزیزان شرح دادیم. در این پست یک مطلب با عنوان لیست غذاهای ایرانی pdf را مطالعه خواهید کرد.
آدرس رستوران سنتی رزفر
ابتدا باید ترکیب گوشت گوسفند و پیاز را تفت بدهید و سپس به آن پودر زیره سیاه، فلفل، زردچوبه، سیر و نمک اضافه کنید. غذاهای با طبع گرم برای تامین انرژی و گرمای موردنیاز بدن عالی هستند و به همین خاطر آبگوشت و آش خاص ترین و معروف ترین غذاهای این استان هستند. یکی دیگر از آش ها و غذاهای لرستان آش ورکوا است؛ این آش لذیذ از سبزی معطری به نام ورکواز تهیه می شود. از خواص این سبزی معطر می توان به مؤثر بودن آن بر دفع سنگ کلیه و سنگ مثانه اشاره کرد. این آش لذیذ به جز سبزی ورکواز از موادی نظیر حبوبات، بلغور گندم، برنج و غیره تهیه می شود و مانند سایر آش های اصیل ایرانی با دورچین هایی نظیر کشک، نعناع داغ، پیازداغ و غیره سرو می شود. رفتار مودبانه پرسنل و تنوع منوی غذایی نیز از دلایل برتری این رستوران هستند.