بروزرسانی: 15 آذر 1404
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
سمبوسه ; طرز تهیه سمبوسه مخصوص و نکات مثلتی کردن آن لی لی مگ
در مرحله بعدی از دستور سمبوسه پیتزایی، همه مواد را با هم ترکیب کرده و چاشنی ها و ادویه های لازم را اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی، یکی از رایج ترین انواع سمبوسه است که هم مواد اولیه ساده تری دارد و هم سریع تر آماده می شود. مراحل تهیه این سمبوسه نیز شبیه به سمبوسه گوشت است، با این تفاوت که در این نوع سمبوسه، از گوشت چرخ کرده یا هر نوع گوشت دیگری استفاده نمی شود. به این شکل طرز پیچیدن نان سمبوسه نیز به همان شکل مشابه که در بالا اشاره کردیم، انجام خواهد شد.
- برای درست کردن سمبوسه در فر، باید از چند دقیقه قبل فر را روشن کنید تا فضای داخلی آن کاملا گرم شود.
- در صورت نیاز مقدار مواد را با همین نسبت افزایش دهید.برای شروع خمیر مایه را در آب گرم ریخته و حل کنید.
- البته بهتر است پس از 10 دقیقه از آغاز پخت، سمبوسه ها را چک کنید و در صورت طلایی شدن زیر سمبوسه آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود.
- برای داشتن سمبوسه با سایز متوسط عرض نان لواش را بین ۸ تا ۱۲ سانتی متر بگیرید.
بعد یک گوشه از نوار را گرفته و برگردانید تا یک مثلث در یک سمت از نوار ایجاد شود. سپس یک قاشق از مواد را داخل مثلث بریزید و کمی فشار دهید تا صاف شود. بعد نان را چند مرتبه دیگر روی مثلث تا بزنید تا کاملا اطراف آن را بپوشاند.
خواص سمبوسه سیب زمینی
امروز در پارسی دی طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با پنیر پیتزا به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید. سپس سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در تابه دیگر سرخ کنید تا حسابی نرم شوند. ابتدا سیب زمینی ها را در آب بیندازید و بخار پز کنید. پس از اینکه کاملا پخت به دو صورت می توانید عمل کنید، یا با گوشتکوب بکوبید تا له و یکدست شوند یا اینکه به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. ابتدا مرغ ریز ریز شده و پیاز خرد شده را به همراه پودر زنجبیل و سیر سرخ کنید.
شکست سنگین کشتی گیر ایران در اولین مسابقه
در ادامه نان های لواش را به صورت مستطیلی بلند به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس روی سطح کار قرار می دهیم. برای پیچیدن مواد سمبوسه با نان لواش ابتدا نان ها را به صورت مستطیل هایی با ابعادی در حدود 12 در30 سانتی متر در بیاورید. همانطوری که نان ها ی مستطیلی را روبه روی خود به درازا پهن کرده اید به اندازه ی لازم از مواد سمبوسه درقسمت بالای نان ها بریزید. پس از اینکه سیب زمینی ها آبپز شدند، پوست شان را می گیریم و آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم. در ادامه باقیمانده جعفری را به کاسه اضافه کرده و با سیب زمینی ترکیب می کنیم.
فودوتو یک وب سایت آشپزی است که همواره بهترین مطالب را در این حوزه برای شما تهیه می کند. پیتزا ویکتوریا یا Victoria’s Pizza یکی از انواع پیتزا های خو ... پیتزا دیترویت یا detroit pizza یکی از انواع پیتزا های آمریک ... ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. از سبزیجات مختلف می توان برای تهیه سالاد استفاده کرد و سالادها مان ...