بروزرسانی: 15 آذر 1404
بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود
بهترین غذاهای محلی اصفهان که همه باید بچشند! بلاگ اسنپ فود
قیمه بوشهری از ترکیب لپه، پیاز، گوشت قرمز، رب گوجه فرنگی، سیب زمینی، دارچین، زرچوبه، گرد لیمو عمانی، زعفران و نمک تشکیل می شود. غذاهای محلی بوشهر که با ماهی و میگوی تازه و ادویه های تند و تیز و خوش عطر و بوی جنوبی در هم آمیخته، از هر گردشگری دل می برد. کاشانی ها به گوشت قلقلی شفته می گویند و برای تهیه شفته نخودچی هم از گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و کمی سبزی خشک استفاده می کنند. این غذای سنتی در اکثر مناطق ایران پخت می شود و هر شهر برای تهیه آن از روش یا مواد ویژه ای بهره می گیرند.
- دوست عزیز در اینکه مردمان خوب شیراز، هنرمند و اصیل هستند شکی نیست.
- خورشت ناردون یکی از غذا های ترش و خوشمزه مازندران است که طرفداران بسیار زیادی در این شهر دارد.
- در تهیه این غذا ابتدا ماش را جداگانه پخته و به صورت جداگانه گوشت و پیاز را تفت داده و به آن کلم قمری رنده شده و سبزی پلویی اضافه می کنند.
- شکم مرغابی را با مواد آماده شده پر می کنیم و در زیر لایه های برنج پخته شده قرار می دهیم تا با شعله ملایم دم بکشد.
به این صورت که تمام مواد باهم ترکیب شده و پس از استراحت در روغن سرخ می شود. پس از سرخ شدن، شامی ها را درون سس رب انار و پیاز قرار می دهند. این شامی خوشمزه با برنج یا نان در وعده ناهار یا شام سرو می شود. اغلب افرادی که نخستین بار این شامی را میل می کنند؛ طعم آن را مشابه طعم فسنجان یا کباب ترش گیلانی می دانند.
نان لواش
حتی اگر از علاقه مندان سفت وسخت آشپزی نیستید، در این مطلب کتاب هایی معرفی کرده ایم که اطلاعات فرهنگی، تاریخی و اجتماعی مفید و جالبی برای شما دارند. لوله کباب نوعی کباب لذیذ و پرطرفدار است که به کباب کوبیده ما شباهت بسیاری دارد و ماده اولیه کباب را با ترکیبی از گوشت بره، سبزیجات معطر و ادویه تهیه می کنند. دوشبارا یکی از غذاهای سنتی و محبوب آذربایجان است که شکل و شمایلی مشابه پیراشکی دارد با این تفاوت که بسیار کوچک اند. در آذربایجان انواع مختلفی از دلمه ها وجود دارد که تعدادشان به 20 تا 30 نوع می رسد. برخی از دلمه های آذری ها با سبزیجات و برخی دیگر با گوشت طبخ می شوند و البته شباهت بسیاری به دلمه های ایرانی دارند.
آشنایی با بهترین غذاهای محلی زنجان
این شیرینی سنتی یکی از شیرینی های گران قیمت این استان است که در مهمانی ها و مجلس های رسمی از آن برای پذیرایی استفاده می کنند. دکوراسیون و طراحی داخلی این رستوران شبیه به فضای داخلی خانه های ماسوله انجام شده است و این امر از همان ابتدای ورود شما را شیفته ی گیلار می کند. غذاهای گیلار در ظروف سفالی سرو می شوند که غذا خوردن را برایتان لذت بخش تر خواهد کرد. کیفیت غذاها بالاست و همراه غذا پیش غذا و نوشیدنی های محلی گیلانی سرو می شود. اگر از آن دور هستید جای نگرانی نیست اسنپ فود امکان سفارش آنلاین از منو رستوران گیلار را برایتان فراهم کرده است.
البته قرار گرفتن خورشت کرفس در مقابل قرمه سبزی در مرحله اول از بدشانسی این خورشت بی دفاع بود و حذف شدنش در رقابت با قرمه سبزی کاملا بدیهی به نظر می آمد. برای تهیه آش گوجه فرنگی همدان پیاز را به همراه رب گوجه، فلفل و ادویه در روغن تفت می دهیم سپس برنج و لپه ابکش شده را به آن ها اضافه می کنیم و با مقداری آب اجازه می دهیم در حرارت بالا بپزند. سپس گوجه فرنگی نگینی شده را با جعفری، نعنا و تره سرخ می کنیم و به برنج در حال پخت اضافه می کنیم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم دم بکشد. کوفته سماق کاشان ترکیبی از گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز، سماق کاشان و نمک و فلفل می باشد. این مدل کوفته به واسطه سماقی که استفاده می شود طعم ترش و ملسی دارد.