آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه
انتشار: مهر 18، 1401
بروزرسانی: 15 آذر 1404

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

برای تهیه سایر خورشت های مجلسی می توانید مقالاتی چون طرز تهیه خورشت آلو اسفناج را مطالعه نمایید. و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به فسنجون اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند. ۲- مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید.

  • انار ایران بزرگترین مرجع انار و محصولات باغ انار در ایران، در راستای معرفی بهتر و بیشتر انار این میوه جادویی و خواص آن مجله تخصصی انار را به شما عزیزان تقدیم می نماید.
  • ۲- مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد و میتوانید بنابر ذائقه تان از رب انار و شکر کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
  • هنگامی که مرغ کمی سرخ شد ۲ لیوان به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید ۱ ساعت مرغ به آرامی پخته شود.
  • برای اینکه خورش به خوبی روغن بیندازد حداقل باید ۳ ساعت روی حرارت بسیار ملایم بماند.
  • جهت تهیه مواد اولیه با کیفیت برای خورشت فسنجان مانند گردو می توانید از سرویس اسنپ اکسپرس کمک بگیرید.

قاعدتاً به دستور پخت انواع فسنجان نمی توانیم هم زمان اشاره کنیم. لذا در این مطلب به طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغ می پردازیم. برای طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت و حتی گوشت چرخ کرده دستورالعمل های جداگانه در مقالاتی دیگر تهیه شده است. مرغ ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را روی مواد بریزید.

دستور فلافل خوشمزه خانگی مثل بیرونی بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر

پس از اینکه یک سمت مرغ ها سرخ شد آنها را بر گردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه مرغ ها را به طور کامل سرخ کردید آنها را از روغن خارج کنید و کنار بگذارید. برای فسنجان رشتی نذری برای ۱۰۰ نفر مقدار این مواد را در عدد ۲۵ ضرب کنید، مقدار برنج هم ۱۵ الی ۱۷ کیلوگرم باشد. اگر می خواهید فسنجان رشتی برای ۲۰ نفر درست کنید مقدار این مواد را ۵ برابر کنید. ستاره | سرویس آشپزی – طرز تهیه خورشت فسنجان در شهرهای مختلف ایران متفاوت است.

مرحله اول: آماده سازی گردو

در ادامه تکه های گوشت مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم. برای پخت خورش فسنجان رشتی می توانید ابتدا مواد خورش را در زودپز بریزید و برای ۴۵ دقیقه خورش را در زودپز بپزید. سپس خورش فسنجان را برای چند ساعت نیز روی گاز قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد و آماده شود. برای تهیه فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، رب انار، مغز گردو و رب گوجه به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی می توانید خرید خود را از فروشگاه های افق کوروش انجام دهید.

آموزش طرز تهیه خورش فسنجان و اصول پخت فسنجون مجلسی و خوشمزه

البته به کوچیکی و بزرگی قابلمه و میزان موادتون هم بستگی داره. ولی به طور کلی این خورشت باید این پروسه رو طی کنه تا درست به روغن بیوفته و طعم واقعیش نمایان بشه. همچنین اگه اهل فسنجون شیرین هستین حدود 2-3 قاشق شکر هم به این خورشت اضافه کنید.